boxed
border
https://alphafloor.nl/wordpress/wp-content/themes/anya-installable/
https://alphafloor.nl/
#3c5475
style4

MVO

Alpha-Floor-MVOMaatschappelijk verantwoord ondernemen houdt in dat een bedrijf bij het uitvoeren van haar werkzaamheden rekening houdt met de effecten hiervan op mens, milieu en maatschappij.

Dit vertalen wij op verschillende vlakken:

  • Bij de inkoop van vloerbedekkingen wordt gekeken naar de samenstelling van de grondstoffen. Zo werken wij bijvoorbeeld met fabrikant Forbo Flooring. Zij maken Marmoleum dat voor 97% uit natuurlijke grondstoffen bestaat. Hiervoor is het Milieukeur certificaat verstrekt. Het tapijt dat wij van fabrikant Desso verwerken heeft het cradle-to-cradle certificaat ontvangen. Op het gebied van recycling kunnen wij tegenwoordig zelfs tapijttegels leveren die gefabriceerd worden van het nylongaren uit oude visnetten !
  • Ook kijken wij bij de keuze van vloerbedekkingen naar de effecten op de luchtkwaliteit. Bij het gebruik van bepaalde vloerbedekkingen kan het fijnstof gehalte worden verminderd.
  • In de verwerking van de materialen wordt gebruikt gemaakt van oplosmiddelvrije hechtingsmiddelen. Ook kunnen wij een hechtsysteem toepassen voor tapijttegels, waarbij geen gebruik gemaakt hoeft te worden van een (fixeer)lijm.
  • Restmateriaal van verwerkte vloerbedekkingen wordt zoveel mogelijk hergebruikt.
  • De elektriciteit in ons kantoor is afkomstig van duurzame bronnen, oftewel groene stroom . Uiteraard wordt het afval gescheiden.

Daar waar mogelijk passen wij de principes van MVO toe.

 

En last but not least: de jeugd heeft de toekomst en een mens heeft ontspanning nodig. Daarom zijn wij sponsor van Tennisclub Groenendaal te Tiel.

 

paged
Loading posts...
link_magnifier
#ACAAAA
off
fadeInDown
loading
#ACAAAA
off
Terug